Ward Robinson

The Old Post Office

The design team has breathed new life into an iconic listed building, preserving its use into the future, and making it fit for this digitally focussed organisation. The result is an environment which inspires and excites with a diverse mix of agile work settings, promoting a feeling of well being for staff whilst maximising opportunities for collaboration.

The scheme provides a flexible layout, facilitating change and future expansion. Improvements have been made to the physical connections between spaces to improve movement and views. The 35,000 sq.ft. headquarters now includes a cafe hub, lecture theatre, exhibition space and gym. The use of graphic images around the building helps with wayfinding, adds visual interest and highlights the historic building's identity, also complimenting the brand identity of NBS.

Awards

Refurbishment (Private Sector), Lord Mayor's Design Award 2018
Shortlisted, Medium Commercial Interiors Project of the Year, Mixology North17 Awards
Refurbished / Recycled Workplace, BCO Awards 2017, North

ID Badge

Project

Client
RIBA Enterprises

Description
Office renovation

Location
Newcastle upon Tyne

Value
££10m

Completed
2016

Sector
Interior Design, Office