Ward Robinson

Global Headquarters

Project Management and Interior Design for an ambitious extension of the offices of North, a leading marine insurance group based in the heart of Newcastle’s quayside.

In need of significantly more office space, North conceived a bold extension plan involving stripping much of its building right back to its shell. Playing a pivotal role in managing the construction and transition phases of the project, we also designed a dramatic interior look and feel for the significantly extended building.

Our scheme created a light and spacious office environment encouraging more interaction between colleagues. Limestone flooring, glass, walnut, contemporary light fittings and splashes of the company’s signature red accent all came together to create a BCO-award-winning new space.

Awards 

- Refurbished/recycled workplace, BCO Awards 2012 

ID Badge
PM Badge

Project

Client
North P&I

Location
Newcastle upon Tyne

Completed
2011